Over ons

drs. Milco Poppe

Marketing, communicatie & sales

Na het behalen van zijn vwo-diploma is Milco Commerciële Economie gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam, waar hij steeds meer interesse kreeg in het vakgebied marketing, communicatie en sales. Vanuit deze interesse is hij in 2018 de masterstudie Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gestart. Deze studie heeft hij in juli 2019 afgerond.

Op 19 augustus 2019 is Milco begonnen bij Felixx.Groep als marketing- en communicatiemedewerker. Dit is voor hem de eerste kennismaking met de pensioen- en verzekeringswereld. Milco houdt zich binnen Felixx.Groep bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van marketingplannen, -activiteiten en -projecten.

Naast zijn werkzaamheden bij Felixx.Groep is Milco fanatiek voetballiefhebber. Hij speelt zelf selectievoetbal en is hoofdtrainer/-coach van de O19 bij de Haarlemse voetbalvereniging Onze Gezellen. Milco heeft op voetbalgebied ook verschillende KNVB-diploma’s behaald. Naast werk en voetbal reist Milco graag, komt hij graag bij een personal trainer om krachttraining te doen en houdt hij van gezelligheid met vrienden en vriendinnen.

Elise Lagerwaard