Over ons

De Felixx.Groep bestaat uit de volgende onderdelen

Met de Felixx.Groep voorzien wij onze relaties continu van actueel advies en nemen wij hen het werk uit handen. Hierbij staat voorop dat wij ze vooral de rust willen bieden dat alles goed geregeld is. Door kennis en ervaring samen te brengen in één groep kunnen wij onze relaties compleet de zorgen uit handen nemen. Dit doen wij op het gebied van pensioenen, verzekerbare arbeidsvoorwaarden, HR-vraagstukken en bedrijfsverzekeringen.

Missie

Risicomanagement in optima forma

Visie

De Felixx.Groep streeft ernaar alle risico’s in optima forma te adviseren en dat alle bedrijfsprocessen op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden efficiënt zijn ingericht.

De kernwaarden van de Felixx.Groep

  • De Felixx.Groep is innovatief
  • De Felixx.Groep heeft een onderscheidend vermogen
  • De Felixx.Groep is toekomst gericht

Contact

Bel tijdens kantooruren direct met onze Employee Journey Experts:

035 698 27 10

De Felixx.Groep in de praktijk

Om voor onze relaties het risicomanagement in optima forma te kunnen regelen kijken wij vanuit twee perspectieven naar de ondernemingsbalans. Wij kijken naar:

  1. Financial Riskmanagement voor ondernemers bij wie de ondernemingsrisico’s vanuit het ondernemen zelf voortkomen;
  2. Employee Journeymanagement voor werkgevers bij wie de risico’s voortkomen uit het aannemen van en werken met personeel.

Uw onderneming in balans
Met het eerste vakgebied, zeg maar de activa-kant van uw ondernemingsbalans, houden de specialisten van de Elswout Assurantie Groep zich bezig. Felixx.Pensioen- & HR Consultants focussen zich op het tweede vakgebied, de passiva-kant van uw ondernemingsbalans.

Informatie aanvragen

Waarover wilt u informatie ontvangen?

3 + 7 =

Felixx. denkt niet alleen financieel of fiscaal maar ook civiel juridisch en denkt daardoor steeds weer op een creatieve manier om. Zo hebben ze ons nu al twee keer van direct bruikbare oplossingen voorzien. Dank je wel Borgert Tegel.

Robert Versteeg

Chief of Staff, Witlox Van den Boomen Adviseurs Accountants

Felixx. heeft enorm veel kennis van sectorpensioenfondsen en heeft ons heel goed geholpen bij de vraag of we daar nu wel of niet onder vallen. Dat beperkt zich niet tot een advies, maar het is echt een deskundige sparring partner van formaat.

Martijn Kamermans

CEO, The Human Network

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Wij zullen (in ieder geval) tot en met 28 april 2020 geen fysieke gesprekken/afspraken meer voeren met onze relaties. De eerder ingeplande gesprekken/afspraken zullen waar mogelijk telefonisch worden afgehandeld of op een ander moment worden ingepland. Wij zullen hier zo snel als mogelijk contact met u over opnemen.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep