Over Felixx.® groep

Ontzorgt van A tot Z.

Over Felixx.® groep

Felixx.® groep brengt de kennis en ervaring op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, hr-vraagstukken, arbodienstverlening, pensioenen, salarisadministratie, particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen en schades samen om zo compleet het werk en de zorgen van haar relaties uit handen te nemen. Felixx.® groep bestaat uit Elswout AssurantieGroep en Felixx.® werk & inkomen.

Over Elswout AssurantieGroep

Elswout AssurantieGroep is meer dan 40 jaar actief als betrouwbare en sterke partner op het gebied van particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen en schades. Omdat u graag een onafhankelijk advies wilt, zijn wij een onafhankelijk tussenpersoon van verschillende verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast hebben wij de beschikking over verschillende volmachten. Op deze manier kunnen wij voor u opzoek naar de verzekering die het beste bij uw persoonlijke situatie aansluit.

 

Op het gebied van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor de juiste bewaking en voortgang. U krijg dus waar u recht op heeft volgens de voorwaarden. Bij ons bent u zorgeloos goed verzekerd.

Over Felixx.® werk & inkomen

Het team van Felixx.® werk & inkomen zorgt ervoor dat u volledig ontzorgd wordt op het gebied van al uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Van een pensioenregeling tot een werknemerspresentatie over deze pensioenregeling, van WEGAM/WEGAS-verzekeringen tot verzuimmanagement.

 

Wij brengen de kennis en ervaring op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, hr-vraagstukken, arbodienstverlening, pensioenen en salarisadministratie samen om zo compleet het werk en de zorgen van onze relaties uit handen te nemen. Hierdoor hoeven werkgevers zich geen zorgen meer te maken over de bedrijfscontinuïteit en andere risico’s in de leefbare (werk)omgeving.

felixx-groep-splashpage-logo-felixx-werkt-elswout-assurantie-groep-recht
Elswout AssurantieGroep
Zijlweg 314
2015 CP Haarlem
felixx-groep-splashpage-logo-felixx-werkt-elswout-assurantie-groep-recht
Felixx.® werk & inkomen
2e Poellaan 10a
2161 CJ Lisse
felixx-groep-splashpage-logo-felixx-werkt-elswout-assurantie-groep-recht
Adresgegevens
Zijlweg 314
2015 CP Haarlem