Over ons

Sander Sanders MPLA

Partner & Pensioenadviseur

Expertise : Pensioenadvies

Sander is als partner van Felixx.pensioen consultants één van de drijvende krachten achter de organisatie. Hij is vanaf 1992 als pensioendeskundige actief en heeft ruime ervaring opgedaan binnen de pensioenbranche. Daardoor is hij perfect in staat een goede aansluiting te creëren tussen de uitgangspunten van de werkgever en de uitvoeringspraktijk van de pensioenuitvoerder. Sander is pensioenadviseur van directies, management en HR-afdelingen van ondernemingen, pensioenfondsbesturen en ondernemingsraden. Daarnaast adviseert hij vermogende particulieren, DGA’s en directeuren in loondienst.

Naast adviseur is hij docent op het gebied van fiscale, civiel juridische, verzekeringstechnische en actuariële aspecten binnen het pensioenvak. Hij geeft als docent cursussen aan accountants, belastingadviseurs, pensioenadviseurs, assurantietussenpersonen, medewerkers van verzekeringsmaatschappijen en bestuurders van pensioenfondsen. Sander vindt het heerlijk om zich vast te bijten in complexe pensioenvraagstukken en deze te vertalen naar eenvoudig te begrijpen oplossingen. Hij handelt van uit de gedachte; waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

In zijn vrije tijd is Sander vaak te vinden langs het voetbalveld om zijn drie zoons aan te moedigen en is hij daarnaast fervent hobbyfotograaf.

Sander Sanders mpla

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Met inachtneming van alle overheidsmaatregelen zullen wij vanaf 1 juni 2020 weer fysieke gesprekken/afspraken voeren met onze relaties.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep