Over ons

mr. drs. Ralph van Putten

Adviseur pensioen- en arbeidsvoorwaarden

Ralph heeft de studies Nederlands recht en Organisatiewetenschappen behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na het afronden van zijn studies is Ralph bij een verzekeringsmaatschappij zijn carrière in de pensioenwereld gestart. Inmiddels heeft hij ook verschillende vakdiploma’s behaald. De combinatie van juridische diepgang, het vele rekenwerk en de constante interactie met klanten spreekt Ralph het meest aan in het werk als adviseur. Complexe zaken zo simpel mogelijk in heldere taal presenteren, vindt hij telkens de mooiste uitdaging. Waarbij constant klaar staan voor klanten een vanzelfsprekendheid is voor hem.

Naast pensioenadvies ondersteunt Ralph klanten ook bij het opstellen en juridisch vastleggen van arbeidsvoorwaarden. Als sparringpartner van directies en HR-managers zorgt hij voor een optimale vastlegging van de rechten en plichten van werkgevers en werknemers. Naast zijn werk reist Ralph graag, is hij een groot voetballiefhebber en werkt hij zich een aantal keer per week in het zweet tijdens het crossfit.

mr. drs. Ralph van Putten

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Met inachtneming van alle overheidsmaatregelen zullen wij vanaf 1 juni 2020 weer fysieke gesprekken/afspraken voeren met onze relaties.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep