Over ons

mr. Pien Hengeveld

Employee Journey / HR Adviseur

Na haar studie rechten is Pien gestart met haar eigen Employee Journey. Ze is gestart als adviseur op het gebied van verzekeringen en pensioenen bij onder andere een grote Nederlandse bank. Gekoppeld aan deze functie heeft zij een intensief intern opleidingstraject gevolgd.

Opvolgend heeft Pien de kans gekregen om haar kernvaardigheden zoals flexibiliteit, change-management, projectleiding en communicatie verder te ontwikkelen bij een Internationale ICT dienstverlener.

Vanuit haar persoonlijke ambitie heeft zij nu gekozen voor de richting van Human Resources om al haar interesses en ambities toe te kunnen passen. Dit om zowel voor een organisatie als haar medewerkers een duidelijk herkenbare toegevoegde waarde te kunnen leveren.

Naast haar professionele loopbaan heeft Pien een opleiding tot life-coach gevolgd. Deze opleiding richt zich onder andere op de verdere ontwikkeling van de intrinsieke competenties van mensen.

Haar professionele ontwikkeling stelt haar in staat mensen op een vakkundige en herkenbare wijze inzicht te geven in zichzelf. Hierdoor kunnen deze personen zich ontwikkelen op een manier die aansluit op hun functie binnen de organisatie.

Pien is een vaktechnisch goed ontwikkelde, betrokken, loyale, zelfstandig opererende en analytische vrouw. Iemand die zich graag blijft ontwikkelen om te allen tijde een actuele aansluiting op haar vakgebied te hebben en te houden.

Sander Sanders mpla

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Met inachtneming van alle overheidsmaatregelen zullen wij vanaf 1 juni 2020 weer fysieke gesprekken/afspraken voeren met onze relaties.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep