Over ons

Jur Blaauw

Pensioen & HR beheerder

“Een mensenmens” omschrijft het karakter van Jur Blaauw het beste. Met ruime ervaring op het gebied van klantencontact, zet hij zich sinds 2013 in als relatiebeheerder bij Felixx. Het centraal zetten van de klant in complexe vraagstukken is een van de kernwaarden die hij nastreeft binnen de organisatie. Het onderhouden van een goede relatie tussen klant en adviseur is iets waar Jur veel plezier aan beleeft. Tevens maakt hij zich sterk voor een goede communicatie , transparantie en een gefundeerde besluitvorming. Onlangs is Jur trotse bezitter geworden van het vakdiploma WFT. Ambitieus als hij is gaat Jur later dit jaar door voor zijn volgende vakdiploma. Door middel van het vergroten van zijn kennis hoopt hij stapsgewijs zijn verantwoordelijkheden uit te breiden.

Naast zijn werkzaamheden bij Felixx. besteedt hij vooral veel tijd aan zijn gezin. Als groot liefhebber van voetbal, staat hij steevast zaterdagmiddag zijn twee zoons aan te moedigen. Daarnaast probeert hij zijn conditie op peil te houden door een aantal maal per week de sportschool te bezoeken.

Jur Blaauw

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Met inachtneming van alle overheidsmaatregelen zullen wij vanaf 1 juni 2020 weer fysieke gesprekken/afspraken voeren met onze relaties.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep