Over ons

Frank Bouma

Pensioenadviseur

Expertises : Pensioenadvies, Pensioenadvies bij complexe collectieve vraagstukken

Frank is met een juridische achtergrond zijn carrière begonnen als adviseur bij een pensioenverzekeraar. Behalve het bedienen van de verkoopkanalen van deze verzekeraar is hij werkzaam geweest als juridisch medewerker voor een uitvoerder van bedrijfstakpensioenfondsen.

In 2004 heeft hij een overstap gemaakt als pensioenconsultant naar een gerenommeerd tussenpersoonbedrijf. Deze stap was een bewuste keuze omdat hij het liefst de werkgever/ondernemer direct adviseert. In augustus 2017 is Frank bij Felixx. begonnen als pensioenadviseur op het gebied van collectief pensioen.

Frank heeft flinke ervaring opgedaan in vraagstukken over pensioen bij fusies en overnames. Daarnaast zet hij graag zijn tanden in een aanvullende regeling op een verplichte regeling bij een bedrijfstakpensioenfonds. Instemming van een ondernemingsraad over pensioen krijgt Frank voor elkaar doordat hij makkelijk aanvoelt wat de belangenafwegingen zijn en zo alle betrokkenen meekrijgt. Daaraan is dan uiteraard een advies voorafgegaan waarin al deze aspecten zijn meegenomen.

Frank is getrouwd en heeft twee zoons die nog naar de lagere school gaan. Hij klimt vaak op zijn racefiets voor een rit langs het IJsselmeer. Frank is in het weekend vaak te vinden op een werf waar hij bezig is met de restauratie van zijn oude reddingsboot, die in 2018 weer door de Amsterdamse grachten gaat varen.

Lex van Hooijdonk

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Met inachtneming van alle overheidsmaatregelen zullen wij vanaf 1 juni 2020 weer fysieke gesprekken/afspraken voeren met onze relaties.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep