Over ons

Elise Lagerwaard

Expertise: Financiële administratie

Elise is 1 januari 2016 begonnen bij de Felixx.Groep als administratief medewerkster. Dit was voor haar de eerste kennismaking met de pensioen- en verzekeringswereld. Inmiddels zijn haar werkzaamheden een stuk uitgebreider en meer divers. Zo is zij bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het inrichten van de abonnementen en de facturatie. Naast deze administratieve werkzaamheden ondersteunt zij bij het Felixx.Online proces en de automatisering binnen de Felixx.Groep.

Naast haar werkzaamheden bij de Felixx.Groep, studeert Elise Media Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Door deze opleiding begint Elise steeds meer affiniteit te krijgen met de marketing binnen het bedrijf. Elise wilt zich in de toekomst gaan richten op de marketingkant van het Felixx.Groep, want daar komt zij het best tot haar recht.

Het leukste aan haar werk vindt zij de diversiteit. De verschillende werkzaamheden op verschillende afdelingen maakt het werk aantrekkelijk en uitdagend.

Naast haar werkzaamheden bij de Felixx.Groep houdt Elise van feestjes en lekker eten. Hiernaast is Elise een fanatieke waterpoloster en is zij meerdere dagen per week in het water te vinden.

Elise Lagerwaard