Over ons

Borgert Tegel MPLA/Crov

Partner & pensioenadviseur

Expertise : Pensioenadvies & Casemanagement

Borgert Tegel is als partner van de Felixx.Groep één van de drijvende krachten achter het kantoor. Hij is vanaf 1986 actief in de adviesmarkt. Na eerst elf jaar kennis en ervaring op te hebben gedaan in diverse functies bij een verzekeraar is hij vervolgens als ondernemer gestart. Borgert gaf de eerste jaren leiding aan een algemeen assurantiekantoor met een negental volmachten van gerenommeerde verzekeraars.

Hij heeft eind jaren negentig zijn focus verlegd naar pensioenadvisering op fee basis. De vrijheid om niet aan een product van een aanbieder vast te zitten is een groot voordeel, aldus Borgert. Hierdoor kan hij een onafhankelijk advies uitbrengen aan de opdrachtgever.

De laatste jaren is als gevolg van gewijzigde behoeften in de markt ook de advisering van alle op geld waardeerbare arbeidsvoorwaarden een aandachtsgebied van Borgert.

In de dagelijkse praktijk vindt Borgert het contact met ondernemers waardevol, of dit nu een directeur grootaandeelhouder of een multinational is. De diversiteit van klanten en de boeiende verhalen geven hem permanent inspiratie. Doordat Borgert ook jarenlang als docent in het assurantie- en pensioen vak heeft gedoceerd is zijn wijze van communiceren helder en gericht op het eenvoudig vertalen van lastige materie. Adviseren doet hij vanuit zijn gedegen kennis en brede blik, waarbij hij graag gebruik maakt van voorbeelden in de vorm van tekeningen om de zaken duidelijk te maken. “Adviseren is voor mij pure passie, voor het vak en voor de mensen.”

Sinds juni 2018 is Borgert voorzitter van de Nederlandse Orde van Pensioendeskundigen (NOPD).

In zijn vrije tijd is Borgert een fanatiek badmintonner en hardloper.

Borgert Tegel mpla

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Wij zullen (in ieder geval) tot en met 28 april 2020 geen fysieke gesprekken/afspraken meer voeren met onze relaties. De eerder ingeplande gesprekken/afspraken zullen waar mogelijk telefonisch worden afgehandeld of op een ander moment worden ingepland. Wij zullen hier zo snel als mogelijk contact met u over opnemen.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep