Enterprise Journey

Ondernemingsfases

In een groeiende onderneming groeit ook het af te dekken risico

Ondernemen is keuzes maken en in zekere mate risico nemen. In iedere volgende fase moeten nieuwe keuzes worden gemaakt. Hiervoor is een gedegen kennis van zaken nodig. Om verantwoorde beslissingen te kunnen nemen, zoekt u de juiste balans tussen persoonlijke, zakelijke, emotionele en ten slotte rationele afwegingen. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Complexe wet- en regelgeving verwoorden wij voor u op een heldere manier, zodat hindernissen veranderen in kansen die u optimaal benut.

Zorgeloos goed verzekerd

Elke fase brengt zijn eigen risico’s met zich mee. Zo zal u in eerste instantie de focus hebben op de risico-afdekking van uw eigen voortgang. Terwijl in een latere fase uw medewerkers centraal zullen staan. Als onafhankelijk tussenpersoon hanteren wij daarom een aanpak op maat. Waardoor u nooit teveel betaalt voor de risico’s die u loopt.

Risico’s afdekken

In de basis…

Het geeft rust als het allemaal goed geregeld is. U regelt uw auto-, opstal-, inboedel-, aansprakelijkheids- of reisverzekering het liefst op één plek. Zodat u maar één aanspreekpunt heeft voor alles waar u zich liever geen zorgen over wilt maken. De volgende verzekeringen vallen hieronder:

Als startend ondernemer...

U wilt graag in staat zijn en blijven om de groei en het succes van uw onderneming continu mee te maken. Dit doet u door uw financiële basis zeker te stellen. De volgende verzekeringen vallen hieronder:

Als bedrijfseigenaar…

Het is belangrijk de voortgang van uw bedrijf zeker stellen. U wilt verzekeringen die zich toespitsen op uw onderneming. Het liefst van een onafhankelijke aanbieder die daadwerkelijk kan aangeven wat het beste bij u past. De volgende verzekeringen vallen hieronder:

Als werkgever…

U werkt het liefst met gemotiveerd personeel dat zeer productief is en nauwelijks verzuimt. Om dit te bereiken investeert u in een gezonde organisatie door:

Als DGA...

U wilt de rust hebben dat het allemaal goed geregeld is. Is uw pensioen niet ondergebracht bij een pensioenfonds of is een aanvullend pensioen wenselijk? Dan biedt Felixx.Groep u veel opties om uw pensioen te regelen of aan te vullen. Dit betekent naast veel vrijheid dat er ook keuzes gemaakt moeten worden. Wij hanteren hiervoor een zes-stappenplan:

Contact

Bel tijdens kantooruren direct met onze Financial Risk Experts:

023 751 00 00

Zorgeloos goed verzekeren door steeds van het geheel uit te gaan

Als ondernemer bekijkt u de bedrijfsrisico’s steeds vanuit een iets ander perspectief.

Elke fase brengt zijn eigen risico’s met zich mee. Zo zal u in eerste instantie de focus hebben op de risico-afdekking van uw eigen voortgang. Terwijl in een latere fase uw medewerkers centraal zullen staan.

Als onafhankelijk tussenpersoon hanteert Felixx.Groep daarom een aanpak op maat., waardoor u nooit teveel betaalt voor de risico’s die u loopt.

Al meer dan twintig jaar zijn wij echt zorgeloos goed verzekerd!

mr. T.K. Goei

Vennoot, Londen & Van Holland

Het maakt niet uit met wie je van Felixx.Groep contact hebt, ze zijn allemaal correct, snel en je wordt altijd geholpen.

Yarmilla Koenders

General Manager, NMC Skondras B.V.

Ja, bel mij een keer:

Bel mij op een:

Over risico afdekken:

8 + 14 =

George Linck

George Linck

Partner & Schadeadviseur

George is vanaf 1989 werkzaam in de branche. Begonnen als Accountmanager Schade bij een verzekeraar en vanaf oktober 1998 gestart…
Lees verder…

Ronald Verkerk

Ronald Verkerk

Hoofd binnendienst

Ronald is in dienst bij Elswout sinds 1 januari 2014 en al vanaf september 1980 werkzaam in de verzekeringsbranche. Het leukste aan de functie is…
Lees verder…

Eveline Balk

Eveline Balk

Acceptant particulieren

Meteen na het verlaten van de middelbare school is Eveline begonnen in de verzekeringsbranche. In september 2001 is zij bij Elswout… Lees verder…

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Wij zullen (in ieder geval) tot en met 28 april 2020 geen fysieke gesprekken/afspraken meer voeren met onze relaties. De eerder ingeplande gesprekken/afspraken zullen waar mogelijk telefonisch worden afgehandeld of op een ander moment worden ingepland. Wij zullen hier zo snel als mogelijk contact met u over opnemen.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep