Employee Journey

Uitdiensttreding

Maak uw ex-medewerkers ambassadeurs van uw onderneming

Uitdiensttreding betekent meestal dat uw medewerker start met een volgende fase in zijn employee journey. Hij of zij is toe aan een nieuwe uitdaging. Belangrijk in deze fase om goed vast te leggen wat u met elkaar bent overeengekomen. Een prettige afscheidsbrief met eventueel een goed getuigschrift zorgen dat uw ex-medewerker met een positief gevoel de onderneming verlaat.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Juridische
dekking

Beëindigingsbrief bij uitdiensttreding

Bij uitdiensttreding kunt u uw werknemers vanuit Felixx.Online een brief sturen. Hierin wordt exact aangegeven welke afspraken er gemaakt zijn met betrekking tot de uitdiensttreding en de verzekerde arbeidsvoorwaarden.

Risicobeperkend
advies

Pensioenadvies bij reorganisaties

Bij een reorganisatie komt veel kijken. Wij geven een gedegen advies op basis van uw personeelsdossiers. Hiermee beperken wij het  risico van financiële schade op lange termijn voor u als werkgever.  

Operationele
ondersteuning

Registraties van dienstverband

Met Felixx.Online hoeft u als werkgever een wijziging maar één keer in te voeren. Bij uitdiensttreding wordt dit dan in één keer naar alle betrokken instanties gecommuniceerd.

Maatwerk in pensioencommunicatie

Felixx. biedt maatwerk in pensioencommunicatie met een speciaal voor uw bedrijf ingericht online portal. Met deze online totaaloplossing geeft u op unieke en transparante wijze invulling aan uw zorgplicht. U vergroot hiermee ook de waardering bij uw personeel voor de mogelijkheden tot pensioenregelingen. 

mr. drs. Ralph van Putten

mr. drs. Ralph van Putten

Adviseur pensioen- en arbeidsvoorwaarden

Ja, bel mij terug:

Bel mij op een:

Onderwerp(en):

13 + 4 =

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Wij zullen (in ieder geval) tot en met 28 april 2020 geen fysieke gesprekken/afspraken meer voeren met onze relaties. De eerder ingeplande gesprekken/afspraken zullen waar mogelijk telefonisch worden afgehandeld of op een ander moment worden ingepland. Wij zullen hier zo snel als mogelijk contact met u over opnemen.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep