Employee Journey

Promotie maken

Reken eenvoudig uit hoe een promotie uitpakt in cijfers

Wanneer u van plan bent om een medewerker promotie te laten maken wilt u vooraf weten wat de financiële consequenties hiervan zijn. Zowel voor uzelf als voor de betreffende medewerker. Wat mag hij of zij verwachten met betrekking tot toeslagen, verlof, ziekte- en arbeidsongeschiktheid, gedragingen, pensioen en bedrijfsregelingen? Hoe snel heeft u dit nu duidelijk in kaart?

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Risicobeperkend
advies

Aanpassing verzekerde arbeidsvoorwaarden

Met behulp van Felixx.Online kunnen wij op ieder gewenst moment voor u berekenen wat de financiële consequenties van een voorgenomen promotie zijn.

Operationele
ondersteuning

Maatwerk in pensioencommunicatie

Felixx. biedt maatwerk in pensioencommunicatie met een speciaal voor uw bedrijf ingericht online portal. Met deze online totaaloplossing geeft u op unieke en transparante wijze invulling aan uw zorgplicht. U vergroot hiermee ook de waardering bij uw personeel voor de mogelijkheden tot pensioenregelingen. 

Elise Lagerwaard

Elise Lagerwaard

Administratief medewerkster

Ja, bel mij terug:

Bel mij op een:

Onderwerp(en):

12 + 4 =

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Wij zullen (in ieder geval) tot en met 28 april 2020 geen fysieke gesprekken/afspraken meer voeren met onze relaties. De eerder ingeplande gesprekken/afspraken zullen waar mogelijk telefonisch worden afgehandeld of op een ander moment worden ingepland. Wij zullen hier zo snel als mogelijk contact met u over opnemen.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep