Employee Journey

OR-lid worden

Zorg dat uw medewerkers de materie beheersen

Werken met een ondernemingsraad is een tweerichtingsverkeer. De werknemers worden intensiever betrokken bij de bedrijfsvoering door de directie. Aan de andere kant creëren de OR-leden op hun beurt extra draagvlak voor de bedrijfsvoering op de werkvloer. Iedere onderneming is er bij gebaat dat de (nieuwe) OR-leden snel ter zake komen en kundig zijn.

Hoe kunnen wij u en uw OR ondersteunen?

Risicobeperkend
advies

Begeleiding/adviseren OR

Of u nu drie of driehonderd mensen in dienst heeft, als ondernemer voelt u zich verantwoordelijk voor uw personeel. De OR wordt gevraagd om over complexe zaken mee te denken en haar mening te geven. De adviseurs van Felixx.Groep kunnen daarin een adviserende rol spelen.

Operationele
ondersteuning

Presentatie aan personeel

Bij wijzing van één of meerdere verzekerde arbeidsvoorwaarden kan een presentatie nut hebben. Het is een aanvulling op de schriftelijke communicatie en het vergroot het begrip voor de wijzigingen. De adviseurs van Felixx.Groep kunnen voor u daarin een adviserende rol spelen of de presentatie voor u verzorgen en geven.

mr. drs. Ralph van Putten

mr. drs. Ralph van Putten

Adviseur pensioen- en arbeidsvoorwaarden

Ja, bel mij terug

Bel mij op een:

Onderwerp(en):

10 + 10 =

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Wij zullen (in ieder geval) tot en met 28 april 2020 geen fysieke gesprekken/afspraken meer voeren met onze relaties. De eerder ingeplande gesprekken/afspraken zullen waar mogelijk telefonisch worden afgehandeld of op een ander moment worden ingepland. Wij zullen hier zo snel als mogelijk contact met u over opnemen.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep