Employee Journey

Ontslagen worden

Zorgen voor een correcte afhandeling

Er kunnen vele redenen voor ontslag zijn. Voor een (ex-)medewerker betekent dit in ieder geval dat hij/zij onvrijwillig de volgende stap op zijn of haar employee journey maakt. Belangrijk is het om in deze fase goed vast te leggen wat u met elkaar bent overeengekomen. Een juridisch dichtgetimmerde ontslagbrief zorgt voor duidelijkheid naar uw medewerker toe. Het zal er voor zorgen dat uw ex-medewerker het beter begrijpt en het sneller achter zich kan laten. Dit zodat u beiden weer verder kunt.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Juridische
dekking

Beëindigingsbrief bij ontslag

Vanuit Felixx.Online kunnen wij de werknemers bij ontslag een brief sturen. Hierin wordt exact aangegeven welke afspraken er gemaakt zijn met betrekking tot het uit dienst treden en de verzekerde arbeidsvoorwaarden.

Risicobeperkend
advies

Pensioenadvies bij reorganisaties

Bij een reorganisatie komt veel kijken. Wij geven een gedegen advies op basis van uw personeelsdossiers. Hiermee beperken wij het  risico van financiële schade op lange termijn voor u als werkgever.  

Operationele
ondersteuning

Registraties van dienstverband

Met Felixx.Online hoeft u als werkgever een wijziging maar één keer in te voeren. Bij uitdiensttreding wordt dit dan in één keer naar alle betrokken instanties gecommuniceerd.

mr. drs. Ralph van Putten

mr. drs. Ralph van Putten

Adviseur pensioen- en arbeidsvoorwaarden

Ja, bel mij terug:

Bel mij op een:

Onderwerp(en):

7 + 14 =

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Wij zullen (in ieder geval) tot en met 28 april 2020 geen fysieke gesprekken/afspraken meer voeren met onze relaties. De eerder ingeplande gesprekken/afspraken zullen waar mogelijk telefonisch worden afgehandeld of op een ander moment worden ingepland. Wij zullen hier zo snel als mogelijk contact met u over opnemen.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep