Employee Journey

In dienst treden

Heet uw nieuwe medewerkers een warm welkom

Bij het in dienst treden komen veel nieuwe indrukken op uw nieuwe medewerkers af. Belangrijk in deze fase om goed vast te leggen wat u met elkaar bent overeengekomen. Een prettige welkomstbrief met een exemplaar van het personeelsreglement en het arbeidscontract zorgen voor rust en duidelijkheid.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Juridische
dekking

Personeelsreglement

U beschikt altijd over een actueel personeelsreglement. Deze kunt u na het sollicitatiegesprek meegegeven, wanneer u ons de zorg ervoor toevertrouwt.

Risicobeperkend
advies

Pensioenadvies voor werkgevers

Of u nu drie of driehonderd mensen in dienst heeft, als ondernemer voelt u zich verantwoordelijk voor uw personeel. Dit is niet alleen voor nu, maar ook voor later. Met pensioenadvies van Felixx. voor werkgevers geven wij duidelijkheid over dit onderwerp.

Operationele
ondersteuning

Welkomstbrief nieuwe medewerker

Vanuit Felixx.Online kunt u nieuwe werknemers een welkomstbrief sturen. Hierin kunt u exact aangegeven welke collectieve regelingen er voor hem of haar geregeld zijn.

Arbeidscontract (bepaalde tijd)

Binnen 24 uur een door een jurist gecontroleerd, op naam gesteld arbeidscontract voor bepaalde tijd.

Verzekerde arbeidsvoorwaarden advies

Naast een pensioenregeling zijn er ook andere verzekerde arbeidsvoorwaarden waar periodiek advies noodzakelijk is om als werkgever aantrekkelijk te blijven.

Maatwerk in pensioencommunicatie

Felixx. biedt maatwerk in pensioencommunicatie met een speciaal voor uw bedrijf ingericht online portal. Met deze online totaaloplossing geeft u op unieke en transparante wijze invulling aan uw zorgplicht. U vergroot hiermee ook de waardering bij uw personeel voor de mogelijkheden tot pensioenregelingen. 

Arbeidscontract (onbepaalde tijd)

Binnen 24 uur een door een jurist gecontroleerd, op naam gesteld arbeidscontract voor onbepaalde tijd.

Ondersteuning pensioencommunicatie

Felixx. biedt de mogelijkheid om uw werknemers periodiek te informeren over het arbeidsvoorwaardenpakket dat u hen aanbiedt. Hiermee kunt u uw werknemers onder meer bewuster maken over de gevolgen voor hun pensionering.

Arbeidscontract (maatwerk)

Binnen 48 uur een door een jurist gecontroleerd, op naam gesteld maatwerk arbeidscontract.

Sander Sanders mpla

Sander Sanders mpla

Partner & Pensioenadviseur

Ja, bel mij terug:

Bel mij op een:

Onderwerp(en):

11 + 15 =

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Wij zullen (in ieder geval) tot en met 28 april 2020 geen fysieke gesprekken/afspraken meer voeren met onze relaties. De eerder ingeplande gesprekken/afspraken zullen waar mogelijk telefonisch worden afgehandeld of op een ander moment worden ingepland. Wij zullen hier zo snel als mogelijk contact met u over opnemen.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep