Employee Journey

Loopbaanevents

De momenten waarop een werkgever zich kan onderscheiden

De “employee journey” is de reis die medewerkers maken binnen uw organisatie. De reis begint wanneer ze voor het eerst contact hebben met uw organisatie, tot voorbij het punt dat ze uw organisatie verlaten. Gedurende deze reis zijn er loopbaanevents oftewel momenten waarin uw organisatie zich als goed werkgever kan onderscheiden.

Makkelijker werven en behouden van goed personeel

In een krimpende arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker om op basis van goed werkgeverschap aantrekkelijk te zijn voor goed personeel. Klik op één van de onderstaande loopbaanevents om te zien hoe wij u als Felixx.Groep hierin kunnen ondersteunen. Bedenk daarbij dat wij tegelijkertijd ervoor zorgen dat alle risico’s in optima forma beheersbaar worden gemanaged.

Elke werkgever wil dit natuurlijk goed regelen

De meeste werkgevers zouden niets liever willen dan de employee journey tot in de puntjes regelen voor hun medewerkers. Zij weten immers ook wat goed werkgeverschap voor effect heeft op de omzet, het verzuim en het verloop. Ze komen er alleen vaak niet aan toe om dit consequent en consistent binnen de eigen organisatie invulling te geven.

Laat ons u helpen

U kunt dit volledig of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Laat ons u een keer bellen voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

Contact

Bel tijdens kantooruren direct met onze Employee Journey experts:

035 698 27 10

Employee Journey Management door Felixx.

U kunt de volledige zorg voor het grootste kapitaal van uw onderneming volledig of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Wij maken graag een overkoepelende afspraak voor onze adviezen bij loopbaanevents. Voor het optimale overzicht en gemak kan dit geautomatiseerd ondersteund worden vanuit Felixx.Online.

Advies bij loopbaanevents

Wij staan u bij wanneer er zich een loopbaanevent aandient welke speciale aandacht behoeft. Van pensioenadvies voor de hele organisatie tot casemanagement voor medewerkers van wie de employee journey 'even niet lekker loopt' kunnen wij u ondersteunen.

Inzicht, zekerheid en kostenbesparend

Door te adviseren op basis van informatie vanuit onze Felixx.Online software waarborgen wij een goed verloop van de employee journey. Hiermee zorgen wij voor duidelijkheid en bovenal gemotiveerde medewerkers.

Ja, bel mij een keer:

Bel mij op een:

3 + 3 =

mr. drs. Ralph van Putten

mr. drs. Ralph van Putten

Adviseur pensioen- en arbeidsvoorwaarden

Elise Lagerwaard

Elise Lagerwaard

Administratief medewerkster

Borgert Tegel mpla/Crov

Borgert Tegel mpla/Crov

Partner, HR & Pensioenadviseur

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Wij zullen (in ieder geval) tot en met 28 april 2020 geen fysieke gesprekken/afspraken meer voeren met onze relaties. De eerder ingeplande gesprekken/afspraken zullen waar mogelijk telefonisch worden afgehandeld of op een ander moment worden ingepland. Wij zullen hier zo snel als mogelijk contact met u over opnemen.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep